Erik Pedersen

ErikMit Bonsai-CV. Mit navn er Erik Pedersen, Jeg er 71 år, og pensionist. Jeg er uddannet farmaceut og har virket næsten hele mit arbejdsliv – indtil 2005 – i Novo Nordisk koncernen. Jeg har boet 33 år i Ølstykke på Sjælland, hvor jeg i 1992 fik interesse for bonsai og virkede aktivt i Dansk Bonsai Selskabs aktivitetsgruppe for Nordsjælland.

I 2003 flyttede jeg til Grindsted ved Billund. Jeg er nu leder og kontaktperson for Sydvestjysk aktivitetsgruppe. Jeg har været med i selskabets bestyrelse siden 2010. Jeg har deltaget i et stort antal bonsai møder med demonstrationer og workshops i ind- og udland, og har interesse i at udarbejde vejledninger og skemaer, der på enkel vis opsummerer egne og andres erfaringer med bonsai.

Min holdning er, at Dansk Bonsai Selskab skal kunne rumme alle, der har lyst til at dyrke bonsai i et fællesskab med andre interesserede. Derfor går jeg ind for, at det skal være attraktivt at være medlem, både for erfarne bonsaidyrkere og nybegyndere. For at holde selskabet i gang, finder jeg det væsentligt at agitere for at få nye medlemmer og hjælpe dem i gang, samt aktivt at udbrede kendskabet til vor interessante hobby.

000_0356

error: Content is protected !!