Flemming Elleby

FlemmingMit navn er Flemming Elleby. Jeg er 47 år, gift med Heidi og vi har 2 børn. Vi bor på Juelsmindehalvøen i byen Staksrode nær Barrit hvor vi har et lille landsted nær ved skov og vand og der har vi boet siden 2005. I 2003 købte jeg en samling små indendørs bonsai i div. varehuse, Og havde en fin lille samling i stuen et års tid, men efter ½års arbejde i Norge, levede de små træer desværre ikke mere.

Efter ca. 7 års pause fik jeg igen blod på tanden til at lege med bonsaitræer og tilmeldte mig til et kursus i Viborg hos Yvonne. Sidenhen meldte mig ind i dansk bonsai selskab og Sydvestjyllands gruppen som i dag hedder jysk bonsai klub. Der er jeg stadig medlem og sidder som kasser på 3 år. I de seneste år har jeg deltaget i workshops med både danske og udenlandske demonstratør. Det er afholdt både i Jylland og på Sjælland.

Jeg har også deltaget i forskellige talent konkurrencer og vandt i 2015 i Fredericia. Det var en klubkonkurrence med en lille enebær, som kan ses på Jysk bonsai klubs hjemmeside. Som medlem af bestyrelse vil jeg forsøge at hjælpe med, at fremme og samle dansk bonsai selskab, og har nogle ideer til dette. Ser frem til at lægge lidt kræfter i bonsai hobbien på nye fronter. Jeg er også bibliotekar for selskabet og har biblioteket stående på min hjem adresse.

dscf1244

error: Content is protected !!