Danske bonsai klubber

Dansk Bonsai Selskab samarbejder med en række lokale aktivitetsgrupper og bonsaiklubber i Danmark. Klubber og grupper fremgår af denne side, hvis de afholder åbne arrangementer, og der er registreret en kontaktperson.

 

BonsaiArtNature

BAN | Bonsaiskole tilbyder, undervisningsdage med foredrag, skitser til designforlag mv.

Vi må se hvad fremtiden ellers bringer…

Kontakt: Martin Nielsen. Lokalitet: Århus. E-mail: mame@stofanet.dk

Hjemmeside/ blog: BonsaiArtNature Facebook: https://www.facebook.com/bonsaiartnature/

 

Bonsai Klub Fyn
Arbejder på at udbrede kendskabet til bonsai i Fynsområdet.

Kontakt: Henrik Büchner
Telefon: 20948308. E-mail: HB-BONSAI@live.dk

 

Bonsai Kita
– er landets nordligste bonsai klub. Som oftest mødes vi i Aalborg, mens medlemmerne spænder fra Arden i syd til Frederikshavn i nord.

Kontakt: John Ryel Jacobsen, Telefon: 2168 6815 E-mail: rosengaarden16@gmail.com Hjemmeside: Bonsai Kita

 

Bonsai North (Østjylland).

Bonsai Norths formål er at udbrede bonsai i Skandinavien. Gruppen arrangerer blandt andet events, udstillinger, møder, workshops og klippedage i og omkring Østjylland. Det kræver ikke medlemsbetaling at være med, men de enkelte events vil have en brugerbetaling alt afhængigt af udgifterne. Almindelige møder vil typisk ligge på 50 kr. pr. deltager. Alle er velkomne uanset erfarings- og ambitionsniveau og uanset hvor i landet man bor.
Kontakt: Søren Meier  someyer@gmail.com
Kontakt: Emil Wolff Jensen  emilkjensen@hotmail.com
Kontakt: Torben Brenfeldt  tbbonsai@stofanet.dk 

 

Fuchi Bonsai
Fuchi Bonsai er en gruppe af 3 bonsai-entusiaster, som arrangerer workshops mm. på Fyn. Besøg hjemmesiden for mere information.

Kontakt: Torben Pedersen. E-mail: Fuchi Bonsai. Hjemmeside: www.fuchi-bonsai.com

 

Jysk Bonsai Klub
Jysk Bonsai Klub (Tidligere: Sydvestjysk aktivitetsgruppe) arrangerer møder og andre aktiviteter vedrørende bonsai i det Sydjyske område. Ved møderne, der foregår under hyggelige former, ca. en gang om måneden, drager vi nytte af hinandens erfaringer med fremstilling og pasning af bonsai og plantegrundlag, dels ved foredrag og dels ved workshops, hvor vi bearbejder grundlagene til forhåbentlig kommende bonsai. Vi inviterer eksperter til at fortælle om specielle emner, og dygtige bonsai-entusiaster til at demonstrere og give os gode tips. Vi afholder ture til planteskoler og ud i naturen, hvor vi – efter forhåndstilladelse – kan medtage lovende plantegrundlag til bearbejdning til bonsai.

Kontakt: Erik Pedersen
Telefon: 6139 7109.  E-mail: Jysk Bonsai Klub. Hjemmeside: www.jyskbonsai.dk

 

Midtjyllands aktivitetsgruppe
En lille gruppe af mennesker som mødes en gang i måneden og klipper bonsai. Mødes enten på biblioteket i Viborg eller hos en af gruppens medlemmer.

Kontakt: Jens Ole Nielsen, Telefon: 2374 4491 / 8662 5499 E-mail: Midtjylland

 

Shiki Bonsai

Shiki Bonsai har til formål at sprede viden og kendskab til bonsai i Hovedstadsområdet. Shiki Bonsai samarbejde med alle i det danske bonsai miljø. Shiki Bonsai er en studiegruppe, der består af Jordi, Jonas, Emil, Jan, Kenneth og Jens. Vi udstiller centrale steder i København, tilbyder workshops og afholder sociale bonsai arrangementer. Vi driver Facebook grupperne: Shiki Bonsai Danmark og Shiki Bonsai Danmark, Sjælland – køb-salg-bytte og har en web side under opbygning: shikibonsai.dk

 

 

 

Dansk Bonsai Selskab kan ikke garantere, at listen er fyldestgørende og til enhver tid ajourført. Rettelser indsendes pr. mail 

error: Content is protected !!