Information

logodbs-transparent

Blev stiftet den 20. juni 1981 af 24 pionerer udi bonsaikunsten i Danmark. Den stiftende generalforsamling blev afholdt i Frederiksberg selskabslokaler, Allégade 10, på Frederiksberg.

 

DBS 30 års jubiliæum. Tomohiro Masumi fra Japan underviser i de mindste bonsai, kaldet Shohin-bonsai. Koldinghus 2011. Foto: Morten Albek
DBS 30 års jubiliæum. Tomohiro Masumi fra Japan underviser i de mindste bonsai, kaldet Shohin-bonsai.
Koldinghus 2011. Foto: Morten Albek

Fra den spæde start i 1981 er Dansk Bonsai Selskab nu lidt større og har omkring 200 medlemmer fordelt over hele landet. Den store spredning i medlemmerne betyder, at Selskabets egne arrangementer er få, og derfor har medlemmerne dannet mindre klubber som afholder lokale arrangementer. Afhængigt af medlemmerne i et område, har de lokale klubber et meget forskelligt aktivitetsniveau, og visse klubber er meget ambitiøse.

I de lokale klubber er der mulighed for at dyrke bonsai med ligesindede lokalt, mens Dansk Bonsai Selskab afholder nationale arrangementer og er bindeledet til den Europæiske sammenslutning. Dansk Bonsai Selskabs mest betydende arrangement er det årlige Årsmøde, hvor den ordinære generalforsamling også afholdes.

I Dansk Bonsai Selskab er der en del meget erfarne og dygtige medlemmer, som gerne videregiver viden til nyere medlemmer.

Dansk Bonsai Selskab har også en Facebookgruppe for medlemmer, hvor man kan få gode råd fra andre, dele oplevelser, fotos m.m.

 

Dansk Bonsai Selskab tilbyder denne hjemmeside som en service og informations-kilde. Vi kan ikke garantere, at vores informationer på Internettet til enhver tid er ajourførte.

Med henblik på læsning af indholdet på hjemmesiden kan dele af hjemmesiden downloades eller gemmes midlertidigt. Enhver anden brug, herunder gengivelse, permanent lagring eller videregivelse af indholdet på hjemmesiden er ikke tilladt uden Dansk Bonsai Selskabs forudgående skriftlige samtykke.

 

error: Content is protected !!