Kalender

Herunder kan du se aktiviteter i Dansk Bonsai Selskab, samt aktiviteter afholdt af lokale bonsaiklubber og privatpersoner i Danmark m.fl. som understøtter Dansk Bonsai Selskabs aktiviteter. Tilmeld arrangementer via mail til webmaster.

Vedr. Coronavirus og møder i klubber eller andre arrangementer

Vær opmærksom på at de lokale klubber har ansvaret for om deres arrangementer og møder aflyses eller gennemføres. Det fremgår ikke nødvendigvis på siden her hvis vi ikke modtager oplysningerne. Er du i tvivl. så kontakt arrangørerne.

DBS anbefaler, at arrangører som MINIMUM følger myndighedernes foranstaltninger til begrænsning af Corona-smitte, herunder anbefalinger/påbud om forsamlingsaktiviteter. Overhold sundhedsstyrelsens forskrifter, tag ingen unødig risiko, husk at vore bonsaiaktiviteter ikke er livsvigtige. Nærmere følger om status for DBS’s arrangementer, herunder årsmødet i Odense til maj.

 

North Bonsai

24. oktober kl. 10-16

Bonsai Norths tredje arrangement. Denne gang handler det om snøreteknik hvor der først vil være et oplæg om hvordan man snører korrekt og herefter kan man prøve kræfter med at snøre dit eget medbragte træ. Der vil være erfarne medlemmer til stede, der kan hjælpe dig igang med teknikker og svare på spørgsmål. Bemærk man selv selv medbringe et træ der skal snøres og tråd hertil. Tråden kan også købes hos Søren, men er ikke inkluderet i deltagergebyret. Alle er velkomne. Deltager gebyr på 50 kr. til kaffe, rundstykker og 1 øl eller vand. Medbring selv eventuel frokost. Arrangementet afholdes i Odder hos Søren Meyer. Adresse opgives ved tilmelding. Deltagergebyr betales ved tilmelding medmindre andet aftales med Emil Jensen. Musubi bonsai shop vil være til stede på mødet. Her kan du købe tråd, værktøj, jord og mange andre varer til bonsai. Tilmelding kan ske til Emil Wolff Jensen på: Facebook (Messenger): Emil Wolff Jensen E-mail: emilkjensen@hotmail.com Telefon: 60434422 Vi glæder os til at se jer. Mvh. Bonsai North.

Shiki-Bonsai

7. – 8. november kl. 10-17

Udstillingen foregår i smukke rammer hos Seidokan Japan Center i Valby
Indgang 20 kr., børn under 12 år gratis.
Kom og oplev de fasinerende bonsai som de ser ud når de dyrkes i danmark.
Vi byder på:
– BONSAI UDSTILLING!
– GUIDET RUNDVISNING! 
– ARBEJDENDE VÆRKSTED!
– BONSAI MARKED!
– SAKE BAR!
CORONA: Vi følger myndighedernes anvisninger, og  tager de nødvendige Coronaforbehold til eventen. Der vil være mulighed for at booke besøg i bestemt tidsrum.
Book ved at skrive til Kenneth Olsen på tlf. 5384 8690. Man kan også book for hele dagen eller begge dage.
Shiki-Bonsai Danmark er en åben gruppe for bonsai-entusiaster og interesserede, som ønsker, at lære mere om denne fascinerende hobby. Gruppen styres af seks erfarne bonsaientusiaster, som gennem udstillinger i Københavns området og generel vidensdeling om bonsai, ønsker at fremme kendskabet til bonsai, dyrket efter japanske principper.
Shiki-bonsai er japansk og betyder De Fire Årstider – det udtales på japansk “Ski” 🙂

BAN / Bonsaiskole

Lørdag den 14 november i Århus kl. 10-16

En hel dag med undervisning, foredrag mv. Der vil være indslag fra mine rejser til Japan – Omiya Bonsai Village og The Bonsai Art Museum, indlæg om fyr, rødder – nabari/ de synlige dele af rødderne og andre små nørdede emner, inspiration fra naturen og meget mere.

Som tidligere har du mulighed for at sende mig billeder af et eller flere af dine træer eller grundlag. Grundlag som du mangler inspiration til i forhold til valg at stilform, formgivning mv. Jo bedre billede du fremsender, gerne med ensartet baggrund fra flere vinkler, vigtigt detaljer jo bedre. Billeder fremsendes senest 14 dage inden dagen og i billedformat jpg, så de er til at arbejde med. Medbring gerne træerne…

Betingelserne et som de plejer

–        Tilmelding! E-Mail: mame@stofanet.dk eller på Telefon +45 2019 6446

–        Undervisning fra 10-16

–        Pris 350 kr. Hvis du har deltaget får det halve.

–        Fortæring er indehold i prisen

–        ’Foto og skitser’. Du fremsender foto af et eller flere af dine træer grundlag senest 14 dage inden skoledagen. Du kan sagtens deltage uden at fremsend billeder.

–        Der skal min. være 4 deltagere for at dagen bliver til noget

–        Det er i princippet ikke noget fast program, men det vil kunne se ud som her, eller løbende beskrevet

Hvis du vil vide mere så spørg bare løs og/ eller følg med på Facebook, BonsaiArtNature etc…

De bedste Bonsaihilsner BAN

North Bonsai

22. november kl. 10-16

Bonsai North har hermed fornøjelsen af at kunne invitere til bonsai workshop med Bruno Wijman fra Holland. Bruno har meget stor erfaring med bonsai og har blandt andet været bonsai dommer i over 20 år. Arrangementet vil foregå i Odder hos Søren. Der er begrænsede pladser til workshoppen, pladserne tildeles efter “først til mølle” princip. Alle er velkomne. Deltager gebyr på 450 kr. Adresse opgives ved tilmelding. Deltagergebyr skal betales ved tilmelding medmindre andet aftales med Emil Jensen. Der vil være mulighed for at tilmelde sig fælles frokost til yderligere 50 kr. Musubi bonsai shop vil være til stede på mødet. Her kan du købe tråd, værktøj, jord og mange andre varer til bonsai. Tilmelding kan ske til Emil Wolff Jensen på: Facebook (Messenger): Emil Wolff Jensen E-mail: emilkjensen@hotmail.com Telefon: 60434422 Vi glæder os til at se jer til en skøn dag i Odder med bonsai. Mvh. Emil, Torben og Søren

 

2021

Dansk Bonsai Selskabs jubilæum & årsmøde 2021

29. – 30. maj

Grindsted.

error: Content is protected !!