Kalender

Herunder kan du se aktiviteter i Dansk Bonsai Selskab, samt aktiviteter afholdt af lokale bonsaiklubber og privatpersoner i Danmark m.fl. som understøtter Dansk Bonsai Selskabs aktiviteter. Tilmeld arrangementer via mail til webmaster.

Vedr. Coronavirus og møder i klubber eller andre arrangementer

Vær opmærksom på at de lokale klubber har ansvaret for om deres arrangementer og møder aflyses eller gennemføres. Det fremgår ikke nødvendigvis på siden her hvis vi ikke modtager oplysningerne. Er du i tvivl. så kontakt arrangørerne.

DBS anbefaler, at arrangører som MINIMUM følger myndighedernes foranstaltninger til begrænsning af Corona-smitte, herunder anbefalinger/påbud om forsamlingsaktiviteter. Overhold sundhedsstyrelsens forskrifter, tag ingen unødig risiko, husk at vore bonsaiaktiviteter ikke er livsvigtige. Nærmere følger om status for DBS’s arrangementer, herunder årsmødet i Odense til maj.

 

North Bonsai

Lørdag d 29. august kl. 10-15

Bonsai Norths første arrangement med temaet “umulige træer”.

Kom med dit træ, som du måske har svært ved eller mangler inspiration til. Sammen kan vi finde et godt design og hjælpe dig igang med at style træet. Der vil være erfarne medlemmer til stede, der kan hjælpe dig igang med teknikker og svare på spørgsmål. Alle er velkomne. Deltager gebyr på 50 kr. til kaffe, rundstykker og 1 øl eller vand. Medbring selv eventuel frokost. Arrangementet afholdes i Silkeborg hos Emil Jensen. Adresse opgives ved tilmelding. Deltagergebyr betales ved tilmelding medmindre andet aftales med Emil Jensen. Musubi bonsai shop vil være til stede på mødet. Her kan du købe tråd, værktøj, jord og mange andre varer til bonsai.

Tilmelding kan ske til Emil Wolff Jensen på: Facebook (Messenger): Emil Wolff Jensen E-mail: emilkjensen@hotmail.com Telefon: 60434422 Vi glæder os til at se jer til en skøn dag i Silkeborg med bonsai. Mvh. Bonsai North.

 

Fuchi Bonsai udstilling og åbent værksted

6. september 2020 – kl. 10-16

10 års jubilæumsudstilling i De Japanske Haver, Vøjstrupvej 43, 5672 Broby. Entre til haven: se mere på https://dejapanskehaver.dk/ 

 

2021

Dansk Bonsai Selskabs jubilæum & årsmøde 2021

29. – 30. maj

Grindsted.

error: Content is protected !!