ÅRSudstilling 2024

Program

Fredag d. 3. Maj

Kl. 14:00-18:00 – Klargøring af udstillingsområde.

Kl. 15:00-21:00 – Fotostudie åbent for træer til udstilling.

Kl. 18:00-21:00 – Indlevering og opstilling af udstilling.

 

Lørdag d. 4. Maj

Kl. 08:00-09:30 – Indlevering og opstilling af udstilling.

Kl. 10:00 Officiel åbning af udstillingen ved Borgmester for Nordfyns Kommune, Mette Landtved-Holm

Kl. 10:30-14:30 Simultandemo med Nik Rozman, Emil Wolff, Jonas Lint og Martin Nielsen

Kl. 10:30-13:30 Talentkonkurrence

Kl. 10:00 2-dages Auktion Åbner

Kl. 16:00 Udstillingen lukker

Kl. 16:15-18:00 General forsamling

Kl. 19:00-23:00 – Festmiddag på Langesø Cafe

 

Søndag d. 5. Maj

Kl. 09:00-10:00 Udstilling åben for udstillere (vanding af egne træer. Foretages af udstiller personligt)

Kl. 10:00 udstillingen åbner for publikum

Kl. 10:15-14:00 workshop v. Bruno og Nik Rozman, tilmelding påkrævet.

Kl. 13:00 2-dages auktion lukker

Kl. 14:45 Fælles foto før vi slutter

Kl. 15:00 udstillingen lukker

Kl. 15:00-16:00 Udlevering af udstillet materialet

Kl. 15:00-19:00 Nedtagning af udstillingsområde og oprydning.

 

 

Indgang til udstilling og aktiviteter:

  • 50 kr. pr. dag, 80 kr. for weekenden.
  • Gratis adgang for medlemmer af Dansk Bonsai Selskab
årsudstillingsplakat 2024

Om udstilling og tilmelding

Hovedudstillingen

 

Der kan tilmeldes op til 5 opstillinger pr. medlem. tilmeldinger til hovedudstillingen samt bonsai på vej kan indsendes via formaluraen herunder, eller sendes til udstilling@bonsai-danmark.dk.

Bemærk venligst at man ikke kan tilmelde træer til begge udstillinger. 

Venligst medsend et billede pr. opstilling af det du ønsker at udstille, samt mål hvor højt det pågældende træ er, hvor høj den samlede opstilling er og hvor meget bordplads du ønsker at pr. opstilling. Vi har standardmål på 90cm, 120cm, 150cm og 180cm.

Hvis du har særlige behov udover standardmålene, bedes du skrive dette i mailen. For Shohin-opstillinger er det ikke nødvendigt at måle træerne, men blot den samlede opstilling.

Brug god tid på at tage nogle gode billeder, da det er billederne der bruges til at udvælge hvilke opstillinger der kommer med. 

Tilmeldingsfrist til udstillingen er senest 19. april.

Ved overskud af tilmeldinger fravælges efter kvalitet. Vi ser gerne at man ikke tilmelder de samme træer, som der blev udstillet sidste år, såfremt at man har træer at vælge imellem. For medlemmer der kun har få træer der kan udstilles er det være okay at komme med det samme igen. 

 

Bonsai På Vej

Bonsai På Vej er målrettet medlemmer der ønsker at prøve kræfter med at udstille i et mindre formelt format, end det hovedudstillingen har. Der er her plads til at prøve sig frem og få hjælp af erfarne medlemmer hvis man ønsker det. Det forventes ikke at være ”færdige” bonsai der udstilles her, men nærmere gode grundlag der måske stadig har snøring og ikke er så tætte endnu. Det forventes dog at træerne står i skåle af keramik eller porcelæn og at de er soignerede m.m.. Det gør ikke noget, at skålene er lidt for store i forhold til træet. Hvis man er i tvivl, så kontakt gerne Emil Wolff der kan hjælpe en med på Bonsai på vej.

Tilmeldinger

Årets talent – det er fortsat muligt at tilmelde sig årets talent. Vi har kun modtaget en tilmelding så vi vil meget gerne opfordre flere til at deltage – det plejer være rigtig sjovt at deltage og er en god læring. Tilmelding kan ske til Emil Wolff på emil@bonsai-danmark.dk

Festmiddag – i år foregår festmiddagen i de tilstødende festlokaler i Langesøhallerne. Der vil her foregå præmiering af udstillingen. Det koster 350 kr. pr. person og vi forventer det bliver en 3-retters middag, drikkevarer afregnes særskilt med stedet. Tilmelding kan ske til Kasserer, Simon Tonsorn Christensen på simon@bonsai-danmark.dk

Handlende – vi har i år god plads til handlende og vil derfor opfordre alle der ønsker til at komme med salgsstand. Det koster 100 kr. pr. meter stand, hvis man selv tager borde med, er prisen blot 50 kr. pr. meter. Tilmelding kan ske til Emil Wolff på emil@bonsai-danmark.dk

Auktion – Vi har i år en 2 dages auktion. Det foregår ved at man har en række borde hvor alle genstande til salg ligger på, foran hver genstand ligger der et stykke papir, hvor man skal skrive sit købernummer og hvilken pris man vil byde på genstanden. Hvis man ønsker at sælge noget på auktionen skal man skrive til emil@bonsai-danmark.dk og informere hvor mange genstande og cirka hvor store de er. Købernummer tildeles på dagen ved Peter Landerloos. Auktionen er gratis og forbeholdt medlemmer og afregning skal ske mellem køber og sælger direkte.

Workshop – I år har vi 2 workshops, en ved Bruno Wijman og en ved Nik Rozman. Begge workshops koster 500 kr. pr. person og foregår på samme tid, så man kan kun vælge en af dem. Det foregår søndag fra kl. 10:15 og cirka til 14:00 tilmelding til Workshop skal ske til simon@bonsai-danmark.dk. Tilmelding er først endeligt bekræftet når betaling er modtaget.

Frivillige – Vi søger frivillige som ønsker at hjælpe med opstilling og nedtagning af udstillingen og aktivitetsområdet samt til vagtplanen, i år sker tilmelding til pia@bonsai-danmark.dk. Dansk Bonsai Selskab giver aftensmad fredag aften til alle frivillige i cafeen som tak.

Udstilling – Læs nærmere om udstilling nedenfor, og brug formularen her, eller send dine opstillinger til udstilling@bonsai-danmark.dk

Brug formularen herunder til at tilmelde bonsai til udstillingen.

Betalinger

Alle tilmeldinger skal ske via mail med beskrivelse af indbetaling.

  • Eksempel: Deltager festmiddag og Workshop Bruno.
  • Bank overførsel Regnr.: 1551 Kontonummer: 3534102968 Reference:
  • Betaling med MP: 765855 Reference:
Referencer:
  • Workshop Bruno: WSBruno24 Workshop Nik: WSNik24: Festmiddag: FM24

 

Eksempel: FM24 + WSBruno24 = 850 kr. pr. deltager.

 

Kontakt simon@bonsai-danmark.dk hvis du har nogle spørgsmål til betaling og referencer mv.

Find vej

Dansk Bonsai Selskabs årsudstilling 2024 foregår d. 3. – 4.. maj, i Langesøhallerne i Morud på Fyn.

 
Parkering

LOG INd