DBS Nyhedsbrev – efterår 2019

Den omskiftelige sommer sender skiftevis hedebølger, regn, og kølige morgener ind over landet. Men forhåbentligt har alle styr på vandingen, så vores bonsai trives.

Nyhedsbrev

DBS udsender et månedligt nyhedsbrev til alle vores medlemmer. Dette nyhedsbrev er til alle, og vil blive udsendt to – tre gange årligt. For Jer der overvejer et medlemskab og følger med på vores hjemmeside. Vi får heldigvis nye medlemmer i øjeblikket. Det er godt at se, ligesom der er pænt med aktive medlemmer og lokale udstillinger rundt omkring.

Den åbne Facebook-gruppe bevidner, at der er mange der har fundet glæden og skønheden ved træerne i skåle.

Mennesket er tæt forbundet med træer historisk. I det moderne liv har vi også behov for naturen

Og bonsai bringer os netop tættere på en forståelse for træernes liv, og den natur de er en del af. 

Bliv medlem af Dansk Bonsai Selskab, og deltag i de lokale og landsdækkende arrangementer. Nogle af dem kan du læse mere om nederst i nyhedsbrevet.

Jubilæum på vej i 2021

Vi arbejder frem mod et stort arrangement i Billund i 2021 hvor DBS fylder 40 år. Det fejres med besøg af gæstedemonstratør Bjorn Bjornholm fra USA. Bjorn har studeret i Japan, og er en eminent underviser. Og et meget behageligt menneske. Det kan kun blive godt.

Vi har set på lokalerne og begynder at forberede det der skal til for at afholde et jubilæumsarrangement, der også vil kunne tiltrække gæster ude fra Europa. For medlemmerne af Dansk Bonsai selskab, er det naturligvis gratis at deltage og se udstillingen samt demonstrationer.

Der vil blive oprettet en særlig side på hjemmesiden, hvor alle informationer, tilmelding m.v. kan ses.

2020 i Odense

Næste år tager vi til Odense (15.-17. maj) hvor Fuchi Bonsai er medvært. Her vil en del af de nævnte forbedringer af Årsmødet blive prøvet af. Vi begynder snart at kontakte medlemmer, som kan give deres bidrag til aktiviteterne. 

Efterårsudstilling

Vi har fået trykt nye tidssvarende flyers, som vil blive uddelt ved forskellige arrangementer.

Et af disse arrangementer er efterårsudstillingen som arrangeres af Jysk Bonsai Klub og DBS i et godt samarbejde. Det foregår i Messe C. i Fredericia i oktober. Reserver 26. – 27. oktober til at besøge udstillingen og deltage med dine bonsai. Fredag den 25. er der indlevering af bonsai. Tilmelding åbnes på www.bonsai-danmark.dk senere i september.

Invitation til møde hos formanden

Der var livlig diskussion og ønske om mere dialog med selskabet ved generalforsamlingen i maj.

Derfor inviterer jeg Jer der har lyst, til at bruge et par timer i haven (i stuen hvis det regner og er koldt) hos mig søndag den 15. september kl. 13-16. Adressen er Maderupvej 33, 5471 Søndersø.

Det er nødvendigt med tilmelding, da vi ikke kan være for mange. Tilmeld dig på e-mail mortenalbek@bonsai-danmark.dk senest den 10. september. I får en tilbagemelding hvis der bliver fyldt op.

Invitationen gælder også dig der endnu ikke er medlem. Kun via dialog finder vi ud af hvad, hvordan DBS udvikler sig så flest muligt får glæde af foreningen. 

Kom med dine ønsker, idéer og gerne lyst og vilje til at deltage aktivt i foreningen.

Hav en god september ude i klubberne og hjemme i haven.

MVH Morten Albek

Formand, Dansk Bonsai Selskab 
Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd