Det spirer i bonsai-web-baghaven

Kære medlemmer af Dansk Bonsai Selskab. Efter en årrække, og det er vist efterhånden en del år det samlet set er blevet til, skal der ny saftspænding til. De krogede gamle web-arme er blevet lidt trætte. 🙂 

Jeg overlader derfor både hjemmeside og Facebook til andre energiske kræfter.

Efter en længere belastende periode med sygdom i den helt tætte familie, og egne stressrelaterede tilbagevendende tendenser, har jeg valgt at fokusere helt på egne rødder og lade yngre vækst tage over.

Morten Albek

Vi er virkeligt heldige med, at den unge spire Jonas, med sortsnavnet Lint, har kastet sig over opgaven med at vedligeholde vores hjemmeside. Tusind tak for at tage over Jonas, og tak til bestyrelsen for et godt samarbejde gennem årene.

Jeg holder stadigvæk ved en periode som back-up indtil Jonas er helt inde i systemet. Men nu er det ham der styrer og beskærer. Det er virkeligt dejligt, at der nu er en yngre generation, der er aktive. Både med bonsai, men også med en indsats for fællesskabet.

Ligesom foråret der er på vej, tegner det også en lys fremtid for bonsaifællesskabet i DBS.

Jeg vil selv være lige så bonsai-aktiv som jeg plejer at være, men fremover dyrker jeg helt og holdent min egen bonsaigesjæft som jeg nyder og som giver mig energi. 

Vi ses, forhåbentligt til Årsmødet 2021 i foråret. Hvis det bliver til noget med Corona-spøgelset in mente, men ellers ved en anden lejlighed. 

MVH Morten Albek

Juniperus ITOIGAWA, Morten Albek, www.shohin-europe.com

 

1 kommentar til “Det spirer i bonsai-web-baghaven”

  1. Inger Lauge Johannesen

    Hej
    Min afdøde mand var bonsaidyrker. Jeg har derfor 14 bonsaiskåle i forskellig størrelse som jeg gerne vil af med. Hvis I har medlemmer i nærheden af Viborg der er interesserede, kan de afhentes efter aftale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!