Generalforsamling 2016

Dansk Bonsai Selskab

Indkaldelse til generalforsamling 2016 er netop udsendt til alle medlemmer.

Alle medlemmer der har oplyst en e-mail adresse til selskabet, har fået indkaldelsen tilsendt på e-mail, mens øvrige medlemmer har fået den pr. brev. Hvis du ikke har modtaget indkaldelsen pr. e-mail eller pr. brev, er der fejl i medlemsregistreringen, og du bedes kontakte selskabet for at få rettet dine oplysninger.
Benyt kontakt formularen – her -, eller ring til kassereren.

Denne gang ser det igen ud til, at det bliver svært at vælge en fuldtallig bestyrelse. Erik Pedersen, som pt. er kasserer i selskabet, betinger sit genvalg af, at bestyrelsen bliver fuldtallig. Dette betyder, at hvis der ikke er en villig kandidat til den ledige bestyrelsespost, vil bestyrelsen efter generalforsamlingen bestå af tre medlemmer, hvoraf den ene allerede har sagt, at han ikke genopstiller i 2017. Desuden mangler der to bestyrelsessuppleanter og en revisorsuppleant.

Ovennævnte er en fuldstændig uholdbar situation, og må i bestyrelsens optik tolkes som, at Dansk Bonsai Selskab ikke er levedygtig i sin nuværende struktur.

Hvis du som medlem mener, at DBS også fremover skal bestå, vil bestyrelsen opfordre dig til stille op til selskabets tillidshverv. Vi vil også opfordre dig til at deltage i dette års generelforsamling, eller sikre at din stemme bliver hørt, ved at give fuldmagt til et medlemmer der deltager i generalforsamlingen.

Materiale vedrørende generalforsamlingen 2016 kan findes på siden her.

Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd