Indkaldelse til DBS’ generalforsamling 2021 – ONLINE

Dansk Bonsai Selskab
DBS 40 års jubilæumsfestival 2021 bliver udskudt

I November 2020 udsendtes et nyhedsbrev med indbydelse til jubilæumsårsmøde 2021 i maj. Imidlertid vil Coronasituationen sandsynligvis være hindrende for en behørig fejring af jubilæet i maj, idet vi ønsker at få besøg af så mange medlemmer som muligt, samt besøgende udefra til denne festlige begivenhed.

Derfor har bestyrelsen nu besluttet at udsætte festivalen til weekenden den 18. – 19. september 2021.

Der henvises til særskilt, opdateret indbydelse, hvor vi med stor glæde kan oplyse, at vi har fået bonsaieksperten, Peter Warren fra UK til at demonstrere og lede workshops (læs mere om Peter Warren her).


Generalforsamling 2021

Ifølge Dansk Bonsai Selskabs vedtægter skal generalforsamlingen afholdes senest i andet kvartal, og vi må derfor ligesom sidste år ty til en online service. Denne gang vil vi at brug det online mødeprogram Zoom, hvor alle, der ønsker det, kan være med til mødet.

Ordinær generalforsamling i Dansk Bonsai Selskab finder sted ONLINE: Lørdag den 29. maj kl 14 – 16.

Efter tilmelding på email-adressen: dbs@bonsai-danmark.dk modtager du et link fra os samt information om, hvordan du logger ind på platformen. På dagen har du mulighed for at kontakte os for teknisk support. Ved tilmelding accepterer du, at generalforsamlingen afholdes virtuelt og at et medlem af DBS’ bestyrelse fungerer som ordstyrer/dirigent. Skulle du være uenig heri, bedes du gøre opmærksom herpå ved tilmeldingen.

Husk at forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest to måneder inden generalforsamlingen. Forslag indsendes til dbs@bonsai-danmark.dk

Vil du give DBS en hånd?

To bestyrelsesmedlemmer udtræder af bestyrelsen i 2021 og genopstiller ikke, og vi har derfor brug for friske hænder og hoveder til at føre selskabet videre. Dansk Bonsai Selskab har været med næsten helt fra starten på den Europæiske bonsaiscene, og vi skulle gerne være med 40 år mere! Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet med at forme selskabet i fremtiden, eller bare er nysgerrig på hvad det egentlig er vi laver, er du velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem. Du kan finde info og kontaktoplysninger om den nuværende bestyrelse på linket her.

For at kunne bringe vor jubilæumsfestival op på et ekstraordinært niveau, kræver det flere ressourcer end normalt, og vi beder dig derfor overveje om der er noget du kan bidrage med. Det kan både være fysisk til at få udstilling mm. op at stå, eller en donation, enten et pengebeløb, eller f.eks. emner til præmier eller til auktionen.

Bestyrelsen vil gøre vores til at disse aktiviteter bliver interessante og lærerige for alle bonsai interesserede. Vi må naturligvis i disse tider, tage forbehold for at ændringer kan blive nødvendige, men mener at ovenstående har en god mulighed for at blive gennemført. Husk at Selskabet også har brug for jer, og at et vellykket resultat er betinget af aktive bidrag fra medlemmerne. Velkommen til 2021.

 

PBV,

Erik Pedersen, Formand

Foråret er lige så stille og roligt på vej.

Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd