Nyhedsbrev Juni

Redigeret udgave af Juni måneds nyhedsbrev kan læses herunder. Den fulde version til medlemmer kan læses her: Nyhedsbrev Juni

Som tilfældet var for mange andre arrangementer, måtte vi aflyse vort årsmøde i maj. Men den tilhørende generalforsamling blev gennemført med skriftlige beretninger og afstemning via hjemmesiden.

Ny dato for Årsmøde 2020

Det har i dette forår været noget tomt ikke at have mulighed for at vise vore bonsai frem ved en udstilling. Da der nu synes at være mulighed for at samles i et antal, der svarer til vort sædvanlige besøgstal ved årsmøder, vil vi forsøge at gennemføre store dele af årsmødeprogrammet fra maj, herunder udstilling. Det bliver i weekenden den 26. – 27. september i Odense Sportscentrum. Bemærk, at datoen er ændret i forhold til tidligere udmelding.

Vi vil naturligvis tage de behørige forholdsregler for at undgå smittespredning. Vi håber at alle aktører, der var på programmet i majudgaven – og gerne nye – vil stille op til september, hvor vi vil søge at gennemføre så meget som muligt af de dengang programsatte aktiviteter (bortset fra generalforsamlingen). Først og fremmest naturligvis udstillingen, hvor vi håber medlemmerne vil deltage med deres gode kreationer, det være sig nye eller kendte bonsai, eller betragtningssten.

EBA kongres i Tjekkiet aflyst

EBA kongressen 2020 i Tjekkiet er aflyst og udsat til efterår 2021, selv om der også afholdes ordinær EBA kongres i England om sommeren. Det antages, at de to kongresser ikke influerer væsentligt på hinanden, da de er geografisk adskilte, og der vil være nogen tid imellem. De to EBAkongresser i 2021 bliver omtalt som: ”FoBBS- EBA CONVENTION 2021” (i juli) og ”CBA- EBA CONVENTION – AUTUMN 2021/Replacement 2020” (september). Aflysningen betyder at DBS får mulighed for at bruge datoerne i september i år til vor udstilling, m.v. jvf ovenfor.

Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd