Nyt fra bestyrelsen juni 2022

Dansk Bonsai Selskab
Bestyrelsen er blevet konstitueret og siger mange tak for Dansk Bonsai Selskabs Årsmøde 2022 i Lunden I Silkeborg.
nyt fra bestyrelsen juni 22

Kære alle,

Jeg vil på vegne af bestyrelsen gerne sige tusind tak for et fantastisk årsmøde. Årsmødet blev afholdt i samarbejde med Bonsai North, stor tak til hele klubben og de mange frivillige. Vi var 20-25 frivillige i år hvilket er ret mange i forhold til tidligere. Det er skønt at se så mange frivillige i alle aldre arbejde sammen om at få et årsmøde til at lykkedes. Mange gjorde en stor indsats, men vi vil alligevel fremhæve én, nemlig Rikke, der gjorde en ekstraordinær indsats med at lave skilte, sørge for mad og sandwich, bar, festmiddag, opstilling og nedtagning og passe både billetsalg og baren. Der skal lyde en stor tak til dig fra Bestyrelsen!


I år var hovedudstillingen lidt mindre men rigtigt flot og vi har fået mange positive tilbagemeldinger på hesteskosformen. Bonsai på vej udstillingen har vokset sig noget større end sidste år, faktisk næsten dobbelt så stor. Det er flot, at vi nu har så mange nye medlemmer der ønsker at prøve kræfter med udstilling. Foruden udstillingen var der demo ved Bruno Wijman og Rijn Becude, der arbejdede på Søren Meyers fyr, stor tak til Søren for at stille demo træ til rådighed samt tråd og diverse arbejdsredskaber. Fyrretræet blev snøret og stylet og endte med at blive rigtig flot.

I år var der også talentkonkurrence som har været en prioritet for bestyrelsen at få igang igen. Stort tillykke til Jonas, der vandt og tak til alle de, der deltog i konkurrencen. Vi håber det kan lade sig gøre at holde talentkonkurrence igen til næste år så overvej allerede nu om det kunne være noget for dig, skriv til Emil Wolff eller Jonas Lint hvis du vil høre mere om det. 

Der var mange handlende igen i år og vi har noteret os at der var et godt salg, der var endda nogle af de handlende der næsten havde udsolgt, flot gået. Det er dejligt st se handelsmiljøet blomstrer, køb og salg er vigtigt for bonsai miljøet således man kan skaffe sig egnede grundlag og værktøj. Tak til de handlende for at stille op samt for alle de flotte sponsorpræmier der blev givet til prisoverrækkelsen. 


Vinderne af udstillingskategorierne:

  • Anders Kjeldgaard vandt Bedste Træ
  • Torben Brenfeldt vandt Bedste Opstilling
  • Jonas Lint vandt Bedste løvfældende
  • Søren Meyer vandt Bedste Stedsegrønne
  • Emil Wolff vandt Bedste Shohin
  • Søren Meyer vandt Mest Kreative Opstilling
  • Ole Clæfer vandt Publikumsprisen
  • Anders Kjeldgaard fik en hædrende omtale
  • Pia Wolf Nielsen vandt Bedste Bonsai På Vej. 

Stort tillykke til alle de der vandt og stor tak til alle der udstillede i år!


Det har været et rigtigt godt årsmøde med en rigtig god stemning og mange besøgende, faktisk hele 120 betalende gæster hvilket er 40 mere end sidste år. Vi tror på det skyldes flere faktorer, men primært Pia’s indsats på de sociale medier og den centrale beliggende som Lunden har i Silkeborg.

Generalforsamlingen gik også godt og vi fik valgt en fuldtallig bestyrelse ind samt alle suppleantposter, det er så godt.

Bestyrelsen er nu Emil Wolff, Jonas Lint, Erling Klysner, Pia Wolf Nielsen og Jan Leung. Suppleanterne er Peter Landerloos og Tobias Jørgensen. Revisor blev Rikke Christiansen og Erik Pedersen. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende og udfaldet blev, at Emil blev formand, Erling blev kasserer, Jonas blev næstformand og webmaster og Pia er SoMe ansvarlig. 

Vi er i bestyrelsen overbeviste om at fremtiden ser lys ud for selskabet og vores fælles hobby.

Se billeder fra DBS Årmøde 2022

Vi glæder os allerede til vi gør det hele en gang til igen til næste år når vi skal til Lyngby på Sjælland. Vi er sikre på det bliver mindst lige så godt. Inden da forventer vi dog at holde Bonsai Boot Sale efter sommer hos Ole og så er der den store efterårsudstilling i Messe C. arrangeret i samarbejde med Jysk Bonsai Klub d. 28-30 oktober. Vi ses!

Mvh. Emil Wolff på vegne af bestyrelsen, Dansk Bonsai Selskab.

P.s. en eller flere af deltagerne til festmiddagen har ikke afregnet med humlechok. DBS har derfor lagt ud for dette, men de der mangler at få betalt bedes henvende sig til Erling for at få afregnet.

Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd