Udstilling: DBS ved Kreative Dage i Messe C

Dansk Bonsai Selskab
Praktiske oplysninger vedr. Udstilling i Messe C. d. (26.)-27.-29. oktober 2023

Praktiske oplysninger vedr. Udstilling i Messe C. d. (26.)-27.-29. oktober 2023

Vi har endnu engang fornøjelse af at deltage på til Kreative Dage i Messe C. i Fredericia. Herunder følger en række praktiske informationer om udstillingen.


Tilmelding af træer

Medlemmer af Dansk Bonsai Selskab og Jysk Bonsai Klub kan tilmelde træer til udstillingen. Tilmelding sker ved at skrive til emil@bonsai-danmark.dk, eller bruge tilmeldingsblanketten på hjemmesiden. Ved tilmelding angives hvor mange meter man ønsker at udstille på, hvis man har brug for at tale om hvad man ønsker at udstille, er man velkommen til at kontakte Emil på 60434422. 

Messe C. udstillingen er en stor udstilling hvor fokus er på mangfoldigheden af de bonsai vi har i Danmark. Det er derfor en mere ”afslappet” udstilling, om man vil, hvor både gamle og yngre bonsai udstilles sammen. Tænk gerne over hvad der har flotte efterårsfarver, da det typisk er lige omkring det tidspunkt hvor løvfald og efterårsfarverne er på sit højeste. 

Tilmeldingsfrist til udstillingen er d. 23. september. Bemærk vi blot skal vide om du vil udstille – antal træer kan opgives senere. Tidsfristen er tidlig fordi vi skal bestille udstillerarmbånd en hel måned før. 

Som udgangspunkt skal træer mv. til udstillingen indleveres ved opstillingen torsdag den 26. om eftermiddagen, eller fredag den 27. mellem kl 7 og 8:30. Udstillingen skal være klar kl. 9.00 fredag morgen. Der gøres opmærksom på, at udstillingen varer 3 dage. Hvis man er forhindret i at udstille alle 3 dage, men ønsker udstilling i 2 dage (lø+sø), kan det lade sig gøre i enkelte tilfælde, efter særskilt aftale med Emil.

Udstillerne fungerer som dommere og udvælger udstillingens bedste bonsai inden for de tre kategorier: Stedsegrøn Bonsai, Løvfældende Bonsai, Shohin/opstilling. Vinderne får diplom og en præmie og 2. pris markeres med et diplom. Endvidere gives en pris for publikumsfavorit. De borde, der er bestilt til stand opbygningen har dimensionerne højde: 70, bredde: 78 og længde 183 cm. Der udstilles på hvis baggrund, med ledsageplanter og andet tilbehør, herunder billedruller.

Vi skal udstille i hal C.- Stand C2054. Der er udstillerparkering bag ved Hallerne, og indkørsel venstre om hallerne, indgang via port 6. Se vedhæftede og oversigt. Messe C. adresse: Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Der må kun køres helt frem til standen i hallen i følgende perioder: torsdag til kl. 18:00.  Søndag fra kl. 16:30. Kun for af/pålæsning: 30 min. De, der kan være med til borddækning og opstilling, er velkomne torsdag den 26. oktober fra kl. 15. Dansk Bonsai Selskab giver en pizza til aften til de frivillige.

Udstiller- og parkeringskort skal bestilles hos Emil inden d. 23 september og fås ved stand opstillingen torsdag d. 26. oktober fra kl. 15 og fredag d. 27. fra kl. 7:00 (kontakt Emil: 60434422, hvis problemer med at komme ind på messeområdet). Udstiller og parkeringskort gives til udstillere og frivillige der hjælper mindst 2 dage på standen. Fredag, lørdag og søndag er der gratis morgenmad kl. 8:00 – 9:00 i udstillercafeen, adgang fra Hal A. Mad må ikke medbringes i udstillingshallen.

Lørdag aften kl. 19 samles vi (gerne med ledsagere) til en middag, endeligt sted kommer senere. 

Middagstilmelding til emil@bonsai-danmark.dk INDEN DEN SØNDAG D. 22. OKTOBER

Vi har i år et særligt fokus på at have et stort arbejdende værksted hvor der er mulighed for ”drop-in” workshop. Du kan derfor medbringe et træ til workshoppen og få hjælp, ganske gratis. Medlemmer er også velkomne til at have flere træer med og arbejde på dem over flere dage og få hjælp hertil. 

Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd