Nyt fra Bestyrelsen – Årsudstilling 2023

Dansk Bonsai Selskab
Årsudstillingen 2023 foregår i Kulturstedet Lindegaarden i Lyngby d. 27. og 28. maj. Du kan tilmelde dine træer til udstillingen nu, og læse se programmet for aktiviteterne under årsudstillingen her på hjemmesiden.
arsudstilling23-FB-banner

Årsudstillingen 2023 foregår i Kulturstedet Lindegaarden i Lyngby d. 27. og 28. maj. Du kan tilmelde dine træer til udstillingen nu, og læse se programmet for aktiviteterne under årsudstillingen her på hjemmesiden.Tilmelding af træer til årsudstilling 2023

Tilmelding af træer til udstillingen foregår via email til emil@bonsa-danmark.dk eller via formularen på hjemmesiden: Årsudstilling 2023 – information og program → Dansk Bonsai Selskab (bonsai-danmark.dk) (nederst på siden).

Deadling for tilmelding af træer til udstillinge er d. 13.5

Vi har i år, som de to sidste år, to udstillinger.

Hovedudstillingen

Læs eller genlæs gerne hvidbogen om årsudstillingen, for hvad der forventes af træer på hovedudstillingen. Der kan tilmeldes op til 3 opstillinger pr. medlem. tilmeldinger til hovedudstillingen samt bonsai på vej kan indsendes via formaluraen herunder, eller sendes til udstilling@bonsai-danmark.dk.

Bemærk venligst at man ikke kan tilmelde træer til begge udstillinger.

Venligst medsend et billede pr. opstilling af det du ønsker at udstille, samt mål hvor højt det pågældende træ er, hvor høj den samlede opstilling er og hvor meget bordplads du ønsker at pr. opstilling. Vi har standardmål på 90cm, 120cm, 150cm og 180cm. Hvis du har særlige behov udover standardmålene, bedes du skrive dette i mailen.

For Shohin-opstillinger er det ikke nødvendigt at måle træerne, men blot den samlede opstilling. Brug god tid på at tage nogle gode billeder, da det er billederne der bruges til at udvælge hvilke opstillinger der kommer med. Ved overskud af tilmeldinger fravælges efter kvalitet. Vi ser gerne at man ikke tilmelder de samme træer, som der blev udstillet sidste år, såfremt at man har træer at vælge imellem. For medlemmer der kun har få træer der kan udstilles er det være okay at komme med det samme igen.

Bonsai på vej

Bonsai på vej er målrettet medlemmer der ønsker at prøve kræfter med at udstille i et mindre formelt format, end det hovedudstillingen har. Der er her plads til at prøve sig frem og få hjælp af erfarne medlemmer hvis man ønsker det. Det forventes ikke at være ”færdige” bonsai der udstilles her, men nærmere gode grundlag der måske stadig har snøring og ikke er så tætte endnu. Det forventes dog at træerne står i skåle af keramik eller porcelæn og at de er soignerede m.m.. Det gør ikke noget, at skålene er lidt for store i forhold til træet. Hvis man er i tvivl, så kontakt gerne Emil Wolff der kan hjælpe en med på Bonsai på vej.

Vi er enormt spændte på at se hvilke træer DBS medlemmer ønsker at udstille i år og håber at I alle vil tilmelde det bedste I kan mønstre! 

Vi har også en sektion med Bonsai på vej i år, og vil med glæde modtage opstillinger til denne mindre formelle kategori, hvor man kan prøve kræfter med udstillingsformatet, uden om hovedsudstillingen.

Er du I tvivl om noget omkring udstilliing af træer til årsudstilligen?

Læs eller genlæs eventuelt de generelle retningslinjer for udstillingen Hvidbogen → Dansk Bonsai Selskab (bonsai-danmark.dk)

Vi ser frem til en rigtig god årsudstillingen, og glæder os til at se jer alle!
Hilsen bestyrelsen

Andre nyheder

Bonsai:Aikō-ka

Fra Start til Mester

I konstant udvikling -
fra frø til kunstværk

Webshoppen med det alsidige sortiment i fortsat vækst
Annonce

BonsaiVærkstedet

Danmarks førende bonsai butik med alt du behøver til din bonsai hobby.
Annonce

Følg Dansk Bonsai Selskab

BLIV MEDLEM AF DANSK BONSAI SELSKAB

Er du nysgerrig på bonsai? Meld dig ind i Dansk Bonsai Selskab og få adgang til alle medlemsfordelene. 

LOG INd